AG Insurance verlaagt gewaarborgde rente op contracten fiscaal en niet-fiscaal sparen

AG Insurance verlaagt vanaf 1 april 2020 de gewaarborgde basisrente voor een aantal polissen naar 0,50%. Wie nog wil genieten van het huidige intrestvoet van 0,75% voert dus best nog een storting uit. Deze stortingen dienen dan ook voor 1 april 2020 op rekening van maatschappij ontvangen te worden.

Deze intrestdaling heeft betrekking op de stortingen in de contracten: Top Rendement, Top Multilife en Top Life.

Voor zelfstandigen en ondernemers gaat het om de contracten: Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ), Riziv, Pensioenovereenkomst Zelfstandigen (POZ), de Individuele Pensioentoezegging (IPT), de bedrijfsleidersverzekering (BLV), Top Manager en Modulife.

De gewijzigde intrestvoet is enkel van toepassing voor toekomstige stortingen en heeft geen gevolgen voor de reeds gedane stortingen. Die blijven tot de einddatum van het contract kapitaliseren aan de rente die op dat ogenblik van toepassing was.

De spaarverzekeringen van AG Insurance kunnen onder meer worden onderschreven via ons kantoor. Wij verbinden er ons toe om voor onder meer tak21- en tak23-beleggingen te werken tegen wellicht de laagste kosten in Belgiƫ. Bij sommige andere lopen die voor bepaalde producten op tot 6,5%. Dit is geen promotie, maar een permanente aanbieding. U betaalt dus ook op de toekomstige stortingen de verlaagde instapkosten.

 

Terug naar overzicht