AXA biedt 100 euro aan nieuwe pensioenspaarders

Wie tussen 19 juni en 31 december 2017 voor het eerst aan fiscaal aangemoedigd pensioensparen of langetermijnsparen doet bij AXA kan als welkomstgeschenk 100 euro ontvangen.

De financiƫle tegemoetkoming geldt voor wie een eerste manuele storting van minstens 100 euro uitvoert en er vervolgens voor opteert om er naar te streven om via een domiciliƫring jaarlijks minstens 720 euro bij te storten.

Indien de spaarder zowel voor een polis pensioensparen als voor een polis langetermijnsparen kiest, kan hij dus tweemaal de bonus van 100 euro ontvangen.

Voor het pensioensparen kan jaarlijks 940 euro worden gestort. Bij het fiscaal aangemoedigd langetermijnsparen bedraagt het maximale bedrag 2.260 euro.

Beide formules geven aanleiding tot een belastingvermindering van 30% van de gestorte bedragen. Wie 940 euro stort voor het pensioensparen, moet bijgevolg 282 euro minder belastingen betalen. Voor het langetermijnsparen kan de belastingvermindering oplopen tot 678 euro.

En opgelet: Indien u voor 15 juli intekent via ons kantoor, kan u bovenop de 100 euro cashback van AXA, ook nog eens tot 10 euro cashback bij een polis pensioensparen of tot 20 euro bij een polis langetermijnsparen ontvangen!!

Wenst u nog een fiscale polis af te sluiten aan verminderde instapkost dit jaar? Vul dan onderstaand formulier in en wij bezorgen u zo snel mogelijk een persoonlijke offerte zodat u kan genieten van deze uitzonderlijke actie!

Terug naar overzicht