Credimo maakt opbrengsten tak21-spaarverzekeringen over 2021 bekend.

De tak21-spaarverzekeringen die Credimo momenteel commercialiseert, brachten in 2021 minstens 0,75% op.

De opbrengst voor een tak21-spaarverzekering bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een gegarandeerde basisvergoeding. Het tweede is een winstdeling die bovenop de basisrente wordt gegeven als de evolutie op de financiële markten en de resultaten van de verzekeringsmaatschappij dat toelaten.

Credo21 Safe en Credo21 Safe Plan gaven door de winstdeling over 2021 een globaal rendement van 0,75%. Voor de stortingen die nog uitstaan tegen een gewaarborgde rente van meer dan 0,75% werd geen winstdeelneming uitgekeerd en kwam de totale vergoeding overeen met deze gewaarborgde rente.

Voor Credo21 Dynamic, Credo21 Dynamic Plan is de gegarandeerde rente 0%. Elke opbrengst moet dus komen van de winstdeelneming. Voor 2021 werd die vastgelegd op 1,25%.

Voor CredoSecure en CredoSecure Plan bedroeg de totale opbrengst 0,11%. Lag de gewaarborgde rente hoger, dan wordt uiteraard deze gewaarborgde rente uitgekeerd. Van deze formules worden sinds 1 januari 2015 geen nieuwe plannen meer aangeboden.

Ook van CredoInvest, CredoInvestplan worden geen nieuwe plannen meer aangeboden. En ook hier lag de opbrengst op 0,11%.

 

Deze rendementen zijn onder voorbehoud van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van Credimo NV.

 

Wenst u meer informatie? Aarzel dan net en neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@futuria.be of op het telefoonnummer: 09/ 233 13 63.
Wij helpen u graag verder.

Terug naar overzicht