Generali betaalt 2% premietaks tijdelijk zelf

Generali betaalt zelf de premietaks van 2% voor alle stortingen op nieuwe contracten Fortuna di Generali die voor 30 november worden afgesloten, alsook voor alle bijstortingen op contracten die sinds 24 augustus 2015 werden onderschreven. Hierdoor kan de spaarder 2% extra beleggen.

Fortuna di Generali is een beleggingsverzekering tak23, waarbij de stortingen van de spaarder geïnvesteerd kunnen worden in zeven tak23-fondsen en een cashfonds. De verdeling wordt gemaakt volgens de wensen van de klant en kan tijdens de looptijd van het contract worden bijgestuurd.
De tak23-fondsen bieden de mogelijkheid van een potentieel hoger rendement, maar kunnen bij tegenzittende financiële markten ook dalen. Geen van de fondsen biedt kapitaalbescherming.

Om van de actie op de premietaks te genieten, moeten alle contractuele documenten uiterlijk op 30 november bij makelaar Futuria zijn, de stortingen moeten uiterlijk op 7 december 2015 bij Generali op de rekening staan. Neem bij twijfel contact op met Futuria.

Geen instapkosten
Bovenop de actie op de premietaks rekent Futuria voor deze belegging geen instapkosten aan.
Futuria heeft er zich trouwens toe verbonden om voor onder meer tak21- en tak23-beleggingen te werken tegen wellicht de laagste kosten in België. Bij sommige andere makelaars lopen die voor bepaalde producten op tot 6,5%. Dit is geen promotie, maar een permanente aanbieding. U betaalt dus ook op de toekomstige stortingen de verlaagde instapkosten.

Meer info over Fortuna di Generali vindt u op deze pagina van Spaargids.be.

Terug naar overzicht