Kortingen op de diefstalverzekering bij AXA.

Batibouw is nog maar net achter de rug of AXA biedt een mooi extraatje wanneer u een brandverzekering bij hen afsluit. Vanaf 1 maart kan u genieten van een commerciële actie op brandverzekeringen bij AXA en u mag als klant kiezen welke commerciële actie u wenst.

Beide acties zijn van toepassing op de diefstalpremie zodat u de mogelijkheid geniet om uw dierbare eigendom te beschermen. Als u vóór 30 juni 2020 voor uw huis een nieuw contract Comfort Thuis Flex afsluit met minstens de dekkingen gebouw/huurdersaansprakelijkheid, inhoud en diefstal, kan u genieten van één van onderstaande acties:

  • GRATIS diefstalpremie gedurende 1 jaar (*twaalf maanden vanaf de aanvangsdatum van het nieuwe contract (eerste dekking die van kracht wordt)).

OF

  • 50% korting op de diefstalpremie geldig tot de volgende wijziging van het contract die leidt tot een nieuwe tarifering (belangrijk bijvoegsel).

Heeft u interesse in bovenstaande actie? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op het nummer 09/233 13 63 of info@futuria.be.

Terug naar overzicht