Ontvang tot 50 euro cashback voor fiscaal sparen

Als u via ons kantoor een contract pensioensparen, langetermijnsparen en/of het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) afsluit, krijgt u tot 50 euro in terugbetaald. De actie loopt tot 30 november 2020.

 

Wie inschrijft voor een contract pensioensparen, langetermijnsparen of Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) van ten minste 600 euro per jaar, ontvangt reeds een cashback van 10 euro. Wie voor minstens 1.500 euro per jaar intekent, strijkt 20 euro op. Het maximum voor de drie formules samen bedraagt 50 euro.

De cashback wordt toegekend voor spaarformules waarvan de stortingen recht geven op een belastingvermindering. Overeenkomsten met een looptijd van minder dan 10 jaar of met een eenmalige storting, vallen hier niet onder.

Er is geen verplichting om ieder jaar een premie te betalen, al is dat wel aan te raden om te kunnen genieten van het fiscale voordeel. Contracten kunnen ook jaarlijks herzien worden in functie van uw situatie.

De cashback-actie geldt enkel voor intekeningen tot 30 november 2020 op nieuwe contracten die via Futuria bij AXA, Allianz of Baloise worden geplaatst.

De promotie komt bovenop de permanent lage instapkosten. Ons kantoor verbindt er zich toe om te werken tegen wellicht de laagste instapkosten in België, vaak zelfs 0%, waar andere makelaars voor bepaalde producten tot 6,5% aanrekenen.

Wil u profiteren van deze promotie, neem dan zo snel mogelijk contact op met Futuria.

Meer info vindt u ook op onderstaande links

Pensioensparen vergelijken
Langetermijnsparen vergelijken
Vrij Aanvullend Pensioen, VAPZ vergelijken

Terug naar overzicht