Ontvang tot 50 euro cashback voor fiscaal sparen

Als u via ons kantoor een contract voor pensioensparen, langetermijnsparen, VAPW en/of het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) afsluit, krijgt u tot 50 euro in cashback terugbetaald. De actie loopt tot 15 september 2019.

Wie inschrijft voor een contract pensioensparen, langetermijnsparen of Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) van ten minste 600 euro per jaar, ontvangt reeds een cashback van 10 euro. Wie voor minstens 1.500 euro per jaar intekent, strijkt 20 euro op.

De cashback wordt toegekend voor spaarformules waarvan de stortingen recht geven op een belastingvermindering. Overeenkomsten met een looptijd van minder dan 10 jaar of met een eenmalige storting, vallen hier niet onder.

Er is geen verplichting om ieder jaar een premie te betalen, al is dat wel aan te raden om te kunnen genieten van het fiscale voordeel. Contracten kunnen ook jaarlijks herzien worden in functie van uw situatie.

De cashback-actie geldt enkel voor intekeningen tot 15 september 2019 op nieuwe contracten bij AXA, Allianz of Baloise worden geplaatst.

De promotie komt bovenop de permanent lage instapkosten. Wij verbinden er ons toe om te werken tegen wellicht de laagste instapkosten in Belgiƫ, vaak zelfs 0%, waar andere makelaars voor bepaalde producten tot 6,5% aanrekenen.

Wil u profiteren van deze promotie, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons kantoor via info@futuria.be of 09 233 13 63.

Terug naar overzicht