Patronale verhoogt tijdelijk gewaarborgde intrestvoet!

Patronale Life verhoogt van 16 mei tot 30 juni 2022 tijdelijk de gewaarborgde rente op zijn tak21-spaarverzekeringen Starfix, Safe21 en Fructisafe, dit voor nieuwe contracten alsook voor bijstortingen en herbeleggingen.

 

Geïnteresseerde spaarders die tussen 16 mei 2022 en 30 juni 2022 geld beleggen in de tak21-spaarverzekeringen Starfix, Safe21 en Fructisafe, krijgen gedurende de eerstvolgende acht jaar een gegarandeerde rentevoet van 1,25% (in plaats van 0.80%).

 

Bovenop die gewaarborgde rente kunnen spaarders nadien nog een mogelijke winstdeelneming ontvangen, indien de financiële markten en de resultaten van de verzekeraar dat toelaten. Die winstdeelneming wordt jaarlijks achteraf vastgelegd.

 

De minimale premie voor nieuwe contracten bedraagt €2500 en bijstortingen kunnen al vanaf €1250. Zoals steeds werken wij aan de laagste kosten van de markt. Er is enkel een dossierkost van €50 en een wettelijke taks van 2% van toepassing en dit op iedere storting.

Wie van de actie gebruik wil maken, moet zijn dossier ten laatste op 30 juni  rond hebben. Dit betekent dat de gelden en getekende stukken in het bezit van Patronale Life moeten zijn op deze datum.

 

Wil u profiteren van deze promotie, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via beleggingen@futuria.be of op het telefoonnummer: 09/ 233 13 63.
Wij helpen u graag verder.
Terug naar overzicht