Patronale verhoogt tijdelijk gewaarborgde intrestvoet!

Patronale Life verhoogt van 3 oktober tot en met 30 november 2022 tijdelijk de gewaarborgde rente op zijn tak21-spaarverzekeringen Secure21, Starfix, Safe21 en Fructisafe, dit voor nieuwe contracten alsook voor bijstortingen en herbeleggingen.

Geïnteresseerde spaarders die tussen 3 oktober tot en met 30 november 2022 geld beleggen in de tak21-spaarverzekeringen Starfix, Safe21 en Fructisafe, krijgen gedurende de eerstvolgende acht jaar een gegarandeerde rentevoet van 1,50% (in plaats van 0.80%).

Het tak21-product Secure21 biedt dan weer een gegarandeerde levenslange intrestvoet van 0.50% (in plaats van 0.05%) tijdens de actieperiode. Hiernaast ontvangt de spaarder ook een jaarlijks herzienbare intrestvoet van 0.80%.

Bovenop die gewaarborgde rente kunnen spaarders nadien nog een mogelijke winstdeelneming ontvangen, indien de financiële markten en de resultaten van de verzekeraar dat toelaten. Die winstdeelneming wordt jaarlijks achteraf vastgelegd.

De minimale premie voor nieuwe contracten bedraagt €2500 en bijstortingen kunnen al vanaf €1250. Zoals steeds werken wij aan de laagste kosten van de markt. Er is enkel een dossierkost van €50 en een wettelijke taks van 2% van toepassing en dit op iedere storting.

Wie van de actie gebruik wil maken, moet zijn dossier ten laatste op 30 november  rond hebben. Dit betekent dat de gelden en getekende stukken in het bezit van Patronale Life moeten zijn op deze datum.

Laagste instapkosten.

De beleggingsverzekeringen van Patronale kunnen worden onderschreven bij Futuria. Wij verbinden er ons onder meer tak21- en tak23-beleggingen te werken tegen wellicht de laagste kosten in België. Bij sommige andere lopen die voor bepaalde producten op tot 6,5%. Dit is geen promotie, maar een permanente aanbieding. U betaalt dus ook op de toekomstige stortingen de verlaagde instapkosten.

Terug naar overzicht