Profiteer nog snel van hogere rente bij Patronale!

Verzekeraar Patronale verlaagt op 1 januari 2020 de tarieven op zijn spaarverzekeringen. Wie nog van de huidige voorwaarden wil genieten, moet er dus voor zorgen dat zijn storting ten laatste op 31 december op de rekening van de maatschappij staat.

Patronale biedt diverse tak21-spaarverzekeringen aan. Ze bieden een gegarandeerde basisopbrengst. Bovenop kan nog een winstdeelneming komen als de financiƫle markten en de resultaten van de verzekeraar dat toelaten. Het tegoed van de spaarder kan dus alleen maar stijgen. Bovendien is de opbrengst ervan vrijgesteld van roerende voorheffing indien de spaarverzekering minstens 8 jaar wordt behouden.

De tak21-spaarverzekeringen Starfix, Safe21 en Fructisafe bieden momenteel een gegarandeerde basisopbrengst van 1,00% voor de eerste periode van 8 jaar. Na Nieuwjaar zakt dat tot 0,80%. In beide gevallen eventueel nog aan te vullen met een winstdeelneming.

Bij Secure21 is er een extra trap. De spaarverzekering biedt een gewaarborgde rente voor de hele looptijd van 0,05%. Daar bovenop komt nog een gewaarborgde rente voor het lopende jaar van 1%. Vanaf Nieuwjaar zakt ook deze laatste naar 0,80%. Daar bovenop kan dus ook nog een winstdeelneming komen.

De spaarverzekeringen van Patronale Life kunnen worden onderschreven bij Futuria. Deze makelaar heeft er zich toe verbonden om voor onder meer tak21- en tak23-beleggingen te werken tegen wellicht de laagste kosten in Belgiƫ. Bij sommige andere lopen die voor bepaalde producten op tot 6,5%. Dit is geen promotie, maar een permanente aanbieding. U betaalt dus ook op de toekomstige stortingen de verlaagde instapkosten. Mocht u nog een bijstorting in uw huidige contract overwegen of een nieuw contracten wensen op te starten, contacteer ellen@futuria.be of bel 09/233 13 63!

 

Terug naar overzicht