Rabobank Groep heeft besloten om de activiteiten van Rabobank.be te beëindigen.

Als onderdeel hiervan worden de spaarrekeningen afgesloten op 1 juli 2022. Deze beslissing is het gevolg van de uitkomst van een strategische oefening rond de leefbaarheid van Rabobank.be binnen de huidige marktomstandigheden.

 

Heeft u een spaarrekening bij Rabobank.be?

Indien u een spaarrekening via Rabobank heeft lopen zou u reeds op de hoogte gebracht moeten zijn door hen.

Op 1 juli 2021 verlaagt Rabobank dan ook de rente op al hun spaarrekeningen tot het wettelijke minimum met een basisrente van 0,01% en een getrouwheidspremie van 0,10% op jaarbasis.

Op 1 juli 2022 worden de resterende saldi op uw spaarrekeningen overgeschreven naar uw Rabo Zichtrekening en vanaf die datum kunt u geen overschrijvingen van en naar uw spaarrekeningen meer uitvoeren. Op een later tijdstip zullen zij u informeren over de afsluiting van uw Rabo Zichtrekening.

 

Welke alternatieven kunnen wij, Futuria, u bieden ?

Mocht u de gelden van uw Rabobank spaarrekening opzij wensen te zetten en aan een mooi rendement wensen te laten kapitaliseren, kan u ervoor kiezen om deze te investeren in een beleggingsverzekering. Een TAK21 of TAK26 spaarverzekering kan hier een oplossing bieden.

Bent U bereid meer risico te nemen dan is een TAK23 beleggingsverzekering een alternatief. Opgelet, een TAK23 beleggingsverzekering wordt steeds op maat van de klant en het persoonlijk risicoprofiel aangeboden.

Als onafhankelijk makelaar hebben we de vrijheid om met meerdere verzekeringsmaatschappijen samen te werken. Op deze manier kunnen wij u steeds een persoonlijk voorstel maken en dit aan de laagste instapkosten van de markt.

 

Wenst u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op info@futuria.be of op het telefoonnummer: 09/233.13.63.  Wij helpen u graag verder.

Terug naar overzicht