Tijdelijk hogere rente op tak21-spaarverzekeringen van Patronale Life

Patronale Life verhoogt van 1 januari tot 28 februari 2019 tijdelijk de gewaarborgde rente op zijn tak21-spaarverzekeringen Safe21, Starfix, Fructisafe en Secure21.

GeĆÆnteresseerde spaarders die in de eerste twee maanden van 2019 geld beleggen in de tak21-spaarverzekeringen Safe21, Starfix, Fructisafe krijgen gedurende de eerstvolgende acht jaar een gegarandeerde rentevoet van 1,25%. Nu is dat met 1,00% ook al bij de hoogste van de markt. Bovenop die gewaarborgde rente kunnen spaarders nadien nog een extra winstdeelneming ontvangen indien de financiĆ«le markten en de resultaten van de verzekeraar dat toelaten. Die winstdeelneming wordt jaarlijks achteraf vastgelegd.

Bij Secure21 bestaat het rendement zelfs uit drie delen. Het eerste deel is een gewaarborgde rente zolang de spaarverzekering loopt. Tijdens de actieperiode bedraagt die 0,25%. Daar bovenop komt nog een variabele rente die jaarlijks op voorhand wordt vastgelegd. Voor het jaar 2019 is dat 1,00% zodat de spaarder dat jaar al minstens 1,25% gewaarborgd krijgt. Ten slotte is er het ook hier mogelijk om jaarlijks achteraf nog een extra winstdeelneming in de wacht te slepen.

Wie van de actie gebruik wil maken, moet zijn dossier ten laatste op 28 februari tegen de middag rond hebben. Het geld moet uiterlijk op 4 maart op de rekening van Patronale staan. Heeft u interesse in een belegging of u wenst te genieten van bovenstaande actie? Vraag dan snel een offerte aan via beleggingen@futuria.be of bel 09/233 13 63!

Tevens maken Patronale Starfix en Secure21 deel uit van een cashback actie die nog tot 15 januari 2019 loopt.

Terug naar overzicht