Verrassend triumviraat slaat handen in elkaar voor BOB-Campagne ! Doe mee en win !

De zomer van 2014 zal voor de autoveiligheid geboekstaafd staan als de zomer waarin het BIVV, de verzekeraars en de brouwers de handen in elkaar slaan om duidelijk te maken dat drinken en rijden ook in zonnige tijden niet samengaan!  

“Drinken en rijden? Niet grappig!” 

Met deze slogan voert dit verrassend triumviraat campagne om er ook bij de zomerse barbecue bij stil te staan dat drankgebruik of drankmisbruik en autorijden zeker niet samen gaan. Mede door de inbreng van nogal wat bekende Belgen lijkt de campagne ook sterk aan te slaan.

Verzekeraars ondersteunen campagne met wedstrijd !

Dat het de autoverzekeraars menens is om de campagne te ondersteunen, bewijzen ze met een gratis wedstrijd. Wie drie vraagjes beantwoordt (waaronder één over verzekeringsuitgaven bij ongevallen met gewonden) maakt kans op een exclusieve Bob-barbecue voor 8 personen. De wedstrijd loopt tot eind augustus via www.ABCverzekering.be, de consumentenwebsite van Assuralia, en via de websites en nieuwsbrieven van diverse verzekeraars en verzekeringstussenpersonen. Doe nu mee en verras uw vrienden en vriendinnen met een origineel cadeau.

 

Terug naar overzicht