Zo simpel kan sparen zijn!

U bent een particulier of rechtspersoon en bent op zoek naar een spaarproduct met kapitaalsgarantie maar twijfelt over de looptijd dat u uw geld opzij kan zetten? Daarnaast wenst u steeds vrij en flexibel over uw kapitaal te kunnen be­schikken en dit kosteloos?
Dan hebben wij de oplossing voor u!

 

Hoe langer de looptijd, hoe hoger het rendement!

U kiest voor een TAK26 spaarverzekering wanneer u op zoek bent naar een spaarverzekering waarin u flexibel kan beleggen, zonder engagement naar de toekomst toe. Doorgaans is er een gewaarborgd rendement en kapitaalsgarantie bij aanvang. Dankzij de groeiende getrouwheidsintrestvoet, gedurende een periode van 9 jaar, ontvangt u, onder voorwaarden, jaar na jaar meer opbrengst. Deze worden telkens op de jaarvervaldag verworven.

 

U heeft de touwtjes volledig zelf in handen!

Deze spaarverzekering is een spaarformule op lange termijn, maar door de vlotte en kosteloze afkoopformules is ze ook zeer geschikt voor korte en middellange termijnen. Uw geld is op elk moment vrij opvraagbaar, geheel of gedeeltelijk.

U kunt reeds deze TAK26 spaarverzekering opstarten vanaf een bedrag van 2500 euro.

In functie van de prestaties van de maatschappij kan een winstdeelname worden toegekend. Deze is niet gegarandeerd en kan elk jaar wijzigen. Er is enkel roerende voorheffing verschuldigd op de effectief ontvangen intresten.

 

Wenst u meer uitgebreide informatie over het product, de voorwaarden en de verbonden risico’s? Neem dan contact op via info@futuria.be of bel ons op het nummer: 09 233 13 63!
Terug naar overzicht