Over ons

Futuria werd in 2003 opgericht door Gaetan Timmerman, ondernemer in hart en nieren met een passie voor verzekeringen. Wat begon als een eenmanszaak groeide al snel uit tot een gevestigde waarde in het Gentse verzekeringsleven. Samen met een gedreven team besliste Gaetan om verzekeringen in het digitale tijdperk te introduceren en zo werden samenwerkingen met digitale spelers zoals Spaargids.be een feit. Deze samenwerkingen zorgden ervoor dat er al snel uitgeweken diende te worden naar een tweede uitvalsbasis in Diegem om onze klanten een nog betere dienstverlening te kunnen bieden.

 

Futuria is allesbehalve een klassieke verzekeringsmakelaar. Wij zorgen voor een snelle, persoonlijke aanpak maar dit niet uitsluitend face to face. Technologie laat ons toe om op deze manier onze klanten steeds up-to-date te houden van hun verzekeringsportefeuille. Mede door deze digitalisering en automatisering kunnen we onze instapkosten zo laag mogelijk houden, wat ervoor zorgt dat onze klanten op het einde van de rit een potentieel hoger rendement hebben op hun investering of een grotere dekking krijgen voor hun wagen maar dit voor een lagere premie.

 

Zowel particulieren als KMO’s en vrije beroepen maken deel uit van onze cliënteel. Voor deze eerste groep hebben we ons vooral gespecialiseerd in beleggingen in combinatie met vermogensbeheer, fiscale producten en advies bij successieplanning. Al kan u natuurlijk bij ons ook terecht voor uw klassieke auto-, brand-, en andere polissen.

 

Voor onze professionele klanten beschikken we over heel wat expertise aangaande zakelijke polissen, transport- en groepsverzekeringen, alsook de specifieke beleggingsproducten voor zaakvoerders en bedrijfsleiders.

 

Als onafhankelijke makelaar hebben we de vrijheid om met meerdere verzekeringsmaatschappijen samen te werken. Zo verzekeren we u zowel van de scherpste premie als de beste dekking met een gepersonaliseerd aanbod. Wij maken ons bovendien sterk dat we voor elk gespecialiseerd risico een gepaste dekking vinden.

 

Wij zijn dan ook trots om al 15 000 tevreden particulieren en bedrijven tot onze klanten te mogen rekenen. Wordt u er binnenkort ook één van?