ACTIE VERLENGD: 20 euro cashback voor fiscaal sparen bij Futuria!

Indien u via Futuria een contract voor pensioensparen, langetermijnsparen en/of het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) afsluit, krijgt u 20 euro in cash terugbetaald. De actie werd verlengd en loopt nog tot 31 december 2023.

Wie inschrijft voor een contract pensioensparen, langetermijnsparen of Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) van ten minste 600 euro per jaar, ontvangt een cashback van 20 euro.

De cashback wordt toegekend voor spaarformules waarvan de stortingen recht geven op een belastingvermindering. Overeenkomsten met een looptijd van minder dan 12 jaar of met een eenmalige storting, vallen hier niet onder.

De cashback-actie geldt enkel voor intekeningen tot en met 31 december 2023 op nieuwe contracten die via Futuria worden geplaatst. De getekende inschrijvingsdocumenten, met name het verzekeringsvoorstel en de wettelijke documenten die u ontvangt na akkoord tot inschrijving, dienen Futuria uiterlijk op 31 december 2023 te bereiken. De eerste premie dient uiterlijk op 7 januari 2024 op de rekening van de desbetreffende maatschappij te staan.

De promotie komt bovenop de permanent lage instapkosten. Wij verbinden ons er steeds toe om te werken tegen wellicht de laagste instapkosten in België, vaak zelfs 0%, waar andere makelaars voor bepaalde producten tot 6,5% aanrekenen.

Wil u profiteren van deze promotie, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@futuria.be of op het telefoonnummer: 09/233 13 63. Wij helpen u graag verder!