AG doet cashback-actie op beleggingsverzekeringen

Beleggers die tot en met 29 december 2023 minstens 10.000 euro investeren in tak23-beleggingsfondsen van AG Fund+ krijgen, na aftrek van de verzekeringstaks, 1% van hun inleg als cashback teruggestort op hun rekening.

AG Fund+ geeft de spaarder de mogelijkheid om via een tak23-beleggingsverzekering te investeren in een schare van fondsen. Die kunnen beleggen in aandelen, obligaties, cash of in een combinatie daarvan. Er zijn drie types: strategische fondsen, fondsen die erop gericht zijn de activa aan te passen in functie van de marktomstandigheden en fondsen die vrij worden beheerd.

AG Fund+ biedt daarbij tevens de mogelijkheid om een bescherming in te bouwen. Eens een meerwaarde van 10%, 20% of 30% is gerealiseerd, kan de spaarder kiezen voor een automatische transfert van zijn gelden naar een voorzichtiger fonds. Hij kan ook kiezen voor een verliesbeperker, waarbij de gelden na een daling met 5%, 10%, 15%, 20% of 30% tijdelijk eveneens worden overgebracht naar een voorzichter fonds om ze te beschermen tegen een verdere terugval.

De beleggingsverzekering laat eveneens toe om aan successieplanning te doen. Gezien ze in een verzekeringsjas zit, kan er vrij een begunstigde bij overlijden worden aangeduid.

Om het product te promoten, doet verzekeraar AG tot 29 december 2023 een cashback-actie. Die houdt in dat de maatschappij na aftrek van de verzekeringstaks binnen de twee maanden 1% van de inleg uit die periode terugstort op de rekening van de klant. De actie geldt zowel voor bijstortingen op bestaande contracten als op eerste stortingen op nieuwe overeenkomsten.