AG stort 1% van inleg in AG Fund+ terug

Beleggers die tussen 19 september en 30 november 2022 geld storten in tak23-beleggingsfondsen van AG Fund+ krijgen, na aftrek van de verzekeringstaks, 1% van hun inleg als cashback teruggestort op hun rekening.

AG Fund+ geeft de spaarder de mogelijkheid om via een tak23-beleggingsverzekering te investeren in diverse fondsen. Die kunnen beleggen in aandelen, obligaties, cash of in een combinatie daarvan. Er zijn drie types: strategische fondsen, fondsen die erop gericht zijn de activa aan te passen in functie van de marktomstandigheden en fondsen die vrij worden beheerd.

AG Fund+ biedt daarbij tevens de mogelijkheid om een bescherming in te bouwen. Eens een meerwaarde van 10%, 20% of 30% is gerealiseerd, kan de spaarder kiezen voor een automatische transfert van zijn gelden naar een voorzichtiger fonds. Hij kan ook kiezen voor een verliesbeperker, waarbij de gelden na een daling met 5%, 10%, 15%, 20% of 30% tijdelijk eveneens worden overgebracht naar een voorzichter fonds om ze te behoeden voor een verdere terugval.

Gezien de belegging in een verzekeringsjas zit, kan er bovendien vrij een begunstigde bij overlijden worden aangeduid.

Om het product te promoten, doet verzekeraar AG tussen 19 september en 30 november 2022 een cashback-actie. De storting van de klant moet dan wel minstens 10.000 euro groot zijn. De actie geldt zowel voor bijstortingen op bijstaande contracten als voor eerste stortingen in nieuwe overeenkomsten.