AG stort 1% van inleg in AG Fund+ terug !

Beleggers die tussen 13 september en 27 november 2021 investeren in tak23-beleggingsfondsen van AG Fund+ krijgen, na aftrek van de verzekeringstaks, 1% van hun inleg als cashback teruggestort op hun rekening.

 

 

AG Fund+ geeft de spaarder de mogelijkheid om via een tak23-beleggingsverzekering te investeren in een schare van fondsen. Die kunnen beleggen in aandelen, obligaties, cash of in een combinatie daarvan. Er zijn drie types: strategische fondsen, fondsen die erop gericht zijn de activa aan te passen in functie van de marktomstandigheden en fondsen die vrij worden beheerd.

AG Fund+ biedt daarbij tevens de mogelijkheid om een bescherming in te bouwen. Eens een meerwaarde van 10%, 20% of 30% is gerealiseerd, kan de spaarder kiezen voor een automatische transfert van zijn gelden naar een voorzichtiger  fonds. Hij kan ook kiezen voor een verliesbeperker, waarbij de gelden na een daling met 5%, 10%, 15%, 20% of 30% tijdelijk eveneens worden overgebracht naar een voorzichter  fonds om ze te behoeden voor een verdere terugval.

Gezien de belegging in een verzekeringsjas zit, kan er bovendien vrij een begunstigde bij overlijden worden aangeduid.

Om het product te promoten, doet verzekeraar AG tussen 13 september en 27 november 2021 een cashback-actie. Ze houdt in dat de maatschappij na aftrek van de verzekeringstaks binnen de twee maanden 1% van de inleg uit die periode terugstort op de rekening van de klant. De storting van de klant moet dan wel minstens 10.000 euro groot zijn.

 

Wil u profiteren van deze promotie, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@futuria.be of op het telefoonnummer: 09/ 233 13 63.
Wij helpen u graag verder.