Powered by AION BANK: AION bank biedt aan : AI banking

Aion Bank. Haar abonnementsmodel wordt aangeprezen als de ‘Netflix voor bankieren’. Voor een maandelijks bedrag krijg je toegang tot alle premium diensten voor je persoonlijke rekening, om je te helpen je geld beheren, maar ook om te besparen op uitgaven zoals huishoudelijke facturen, online winkelen, de herfinanciering van leningen, en nog veel meer. Zelfs om geld te verdienen door te beleggen in ETF’s. Of voor je bedrijf: om je boekhouding te vereenvoudigen, te besparen op internationale transacties en zelfs om op max. 15 minuten een kaskrediet of investeringskrediet aan te vragen.

Je kan 100% digitaal en zonder papierwerk gebruik maken van alle diensten van Aion. En als je eenmaal een account hebt aangemaakt, kan je meteen aan de slag met je digitale kaart, Google Pay en Apple Pay. Wereldwijd kan je onbeperkt en zonder wisselkosten cash afhalen.

 

EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN

 

Eerste 3 maanden gratis

Open een particulier Premium-lidmaatschap of een professioneel Premium-lidmaatschap en krijg de eerste 3 maanden gratis

Voor particulieren:

  • Betere aanbiedingen op je energie-, gas- en gsm-facturen. En met één klik maak je probleemloos je overstap.
  • MoneyMax™ helpt je de beste rentetarieven te vinden voor je spaarrekeningen of voor de herfinanciering van je leningen.

Voor bedrijven:

  • Vraag op max. 15 min. volledig digitaal een kaskrediet en een ongedekte lening aan.
  • BusinessMax™ helpt je tijd en geld besparen op je administratie en je boekhouding, besparen op wisselkoersen en zelfs je gevoelige bedrijfsgegevens beschermen.

 

Meer weten ? https://www.aion.be/nl/aionbank-futuria