Allianz neemt premietaks voor eigen rekening

Verzekeraar Allianz neemt tussen 31 augustus en 2 oktober 2020 de premietaks van 2% voor eigen rekening voor alle stortingen in het tak 23-deel van Allianz Excellence en Allianz Invest. De actie geldt voor (bij-)stortingen vanaf 100.000 euro

De taksactie is van toepassing voor tak23-beleggingsverzekeringen zonder fiscaal voordeel. De opbrengst is volledig gekoppeld aan de evolutie van het gekozen beleggingsfonds waarin de premie wordt belegd. Die opbrengst kan dus zowel positief als negatief zijn.

De spaarder heeft voor dit deel de keuze uit een waaier aan fondsen. Hij kan daarbij het fonds kiezen dat qua investeringen en risico het best aansluit bij zijn persoonlijke voorkeur.

Op de stortingen in tak23-beleggingsverzekeringen heft de overheid een taks van 2% op het gestorte bedrag. Tijdens de actieperiode betaalt Allianz de premietaks op het tak23-deel zelf voor stortingen vanaf 100.000 euro. Het voordeel geldt zowel voor nieuwe contracten als voor bijstortingen op bestaande overeenkomsten. De actie is daarentegen niet van toepassing op Allianz Excellence Plan.

Intussen blijft ook de permanente actie op Allianz ActiveInvest, waarbij de Allianz de helft van de beurstaks voor zijn rekening neemt, lopen. Voor stortingen vanaf 100.000 euro neemt de maatschappij zelfs de volledige taks ten laste.

Laagste kosten

De beleggingsverzekeringen van Allianz kunnen worden onderschreven via ons kantoor. Wij verbinden ons er steeds toe om te werken aan de laagste instapkosten van de markt. Heeft u interesse in één van bovenstaande producten? Neem dan contact op via info@futuria.be of bel ons op het nummer: 09 233 13 63!