Baloise betaalt 2% premietaks terug

Nog tot 15 juli 2022 betaalt Baloise de 2% taksen die particulieren moeten ophoesten als ze vers geld storten in de beleggingsverzekering Invest 23 terug. Voorwaarde is wel dat het gaat om een eerste storting van minstens 15.000 euro in een nieuw contract. Het voordeel bedraagt dus minimaal 300 euro.

 

Bij een beleggingsverzekering, in vakjargon ook gekend als tak23, wordt het geld van de spaarder geïnvesteerd in een beleggingsfonds. De verzekeraar garandeert hem de opbrengst daarvan uit te keren op de afgesproken vervaldag of op het moment van overlijden. Die opbrengst kan – afhankelijk van de prestatie van de gekozen fondsen – zowel positief als negatief zijn. Op tak23-producten wordt doorgaans geen roerende voorheffing afgehouden.

Op de stortingen in een beleggingsverzekering worden naast de eenmalige instapkosten ook 2% taksen afgehouden. Die laatste betaalt Baloise terug voor stortingen tijdens de actieperiode. Dit geldt voor de eerste storting met vers geld in een Invest 23-beleggingsverzekering en dus niet voor bijstortingen of vervangingen van beleggingen. De terugbetaling gebeurt binnen de veertien dagen.

Bij een grote belangstelling kan Baloise wel beslissen om de actie vervroegd stop te zetten. Wie zeker wil zijn van het aangeboden voordeel doet er dus goed aan niet te wachten tot de laatste dag.

 

Wil u profiteren van deze promotie, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@futuria.be of op het telefoonnummer: 09/ 233 13 63.
Wij helpen u graag verder.