Bonus voor belegging in fondsen van Patronale

Wie voor 16 juli 2019 via FinaMore geld investeert in een tak23-beleggingsverzekering van verzekeraar Patronale krijgt meteen 1% van het gestorte bedrag terugbetaald als bonus.

Om de bonus te krijgen, moet de storting minstens 15.000 euro belopen zodat de premie al minimaal 150 euro bedraagt.

Het bedrag moet worden gestort in een of meerdere beleggingsfondsen in een contract Boutique van Patronale die exclusief voorbehouden zijn voor klanten van het makelaarsnetwerk van FinaMore. Het gaat om Global IR Value Fund (investering in max. 65% aandelen, obligaties en goud en beheerd door Stefaan Casteleyn), Global Alternative Fund (investering in aandelen, obligaties, edele metalen, munten en muntkorven en beheerd door Geert Roggeman) en Global Flexible Real Estate Fund (investering in aandelen en obligaties van bedrijven uit de vastgoedsector). De waarde van deze fondsen kan zowel stijgen als dalen. De uiteindelijke opbrengst hangt af van de evolutie van de financiƫle markten.

Deze tak23-beleggingsverzekeringen kunnen eventueel worden gecombineerd met een tak21-spaarverzekering. Die laatste garandeert ongeacht de evolutie van de financiƫle markten een minimumrendement.

De bonus, die door FinaMore wordt gestort op rekening van de belegger(s), is wel begrensd tot 1.500 euro per gezin.

U wenst meer informatie met betrekking tot deze actie? Aarzel dan niet om ons te contacteren via beleggingen@futuria.be of op 09 233 13 63!