Eindejaarsactie. Ontvang tot 50 euro cashback voor fiscaal sparen.

Als u via ons kantoor een contract pensioensparen en/of langetermijnsparen afsluit, krijgt u tot 50 euro in cash terugbetaald. De actie loopt van 10 december 2019 tot 15 januari 2020.

Wie inschrijft voor een contract pensioensparen of langetermijnsparen van ten minste 600 euro per jaar, ontvangt reeds een cashback van 20 euro. Wie voor minstens 1.500 euro per jaar intekent, strijkt 30 euro op. Het maximum voor de twee formules samen bedraagt 50 euro.

De cashback wordt toegekend voor spaarformules waarvan de stortingen recht geven op een belastingvermindering. Overeenkomsten met een looptijd van minder dan 10 jaar of met een eenmalige storting, vallen hier niet onder.

Er is geen verplichting om ieder jaar een premie te betalen, al is dat wel aan te raden om te kunnen genieten van het fiscale voordeel. Contracten kunnen ook jaarlijks herzien worden in functie van uw situatie.

De cashback-actie geldt enkel voor intekeningen tot 15 januari 2020 op nieuwe contracten die via Futuria bij AXA, Allianz of AG insurance worden geplaatst.

De promotie komt bovenop de permanent lage instapkosten. Ons kantoor verbindt er zich toe om te werken tegen wellicht de laagste instapkosten in Belgiƫ, vaak zelfs 0%, waar andere makelaars voor bepaalde producten tot 6,5% aanrekenen. Via ons kantoor kan u dus genieten van de beste tarieven op de markt. De verlaagde instapkosten zijn geldig op alle toekomstige stortingen.

Wil u profiteren van deze promotie, neem dan zo snel mogelijk contact op met ellen@futuria.be of op 09/233 13 63.