Laatste kans om Ethias First af te kopen

Verzekeraar Ethias heeft de verkoop van de First-levensverzekeringscontracten aan het Ierse Laguna Life helemaal afgerond. Ook nu krijgen de klanten nog een laatste kans om hun First-rekening af te kopen met een uitkoopbod.

Een rechtstreeks gevolg van deze overname door het Ierse Laguna Life, is dat deze contracten niet langer vallen onder de Belgische depositowaarborg van maximaal 100 000 euro.

De Ierse maatschappij geeft de klanten zoals bovengenoemd nog een laatste kans om hun rekening af te kopen met een bonus van 25%* en dit tot vrijdag 7 december 2018.

Wil u genieten van onze cashback actie tot 15 december 2018, zie de voorwaarden in volgend artikel of neem een kijkje op de website van spaargids.be. Daar vindt u een lijst met de deelnemende producten.

Mocht u erover nadenken om uw First-contract af te kopen en u bent op zoek naar een nieuwe belegging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Op basis van uw behoeften en risicoprofiel bekijken wij graag met u de verschillende mogelijkheden op de markt. U kan ons steeds bereiken op 09/233 13 63 of op beleggingen@futuria.be.

*Berekend op reserve op 31/12/2017