NN neemt 2% wettelijke taks voor eigen rekening op tak23

Vanaf 6 juli neemt NN de 2% taksen die particulieren moeten betalen als ze geld storten op een nieuwe spaar- of beleggingsverzekering bij de maatschappij voor eigen rekening. Dit betekent dat de spaarders die 2% extra kunnen investeren.

Voorwaarde is wel dat het gaat om een inleg van minstens 50.000 euro in een nieuw contract TAK23 dat onder de naam NN Strategy wordt gecommercialiseerd en waaraan geen belastingvermindering is gekoppeld. Het voordeel van de actie voor de klant bedraagt daardoor minstens 1.000 euro.

Bij een tak23- beleggingsverzekering wordt het geld van de spaarder geïnvesteerd in een beleggingsfonds. De verzekeraar garandeert hem de opbrengst daarvan uit te keren bij opvraging of op het moment van overlijden. Die opbrengst kan – afhankelijk van de prestatie van de gekozen fondsen – zowel positief als negatief zijn.

Bij beleggingsverzekeringen heft de overheid een premietaks van 2%. Tijdens de actieperiode van 6 juli tot 31 december 2020 neemt NN die voor eigen rekening. Voor de actie komt alleen de eerste storting in aanmerking, bijstortingen niet.

De laagste instapkosten.

De spaar- en beleggingsverzekeringen van NN kunnen via ons kantoor onderschreven worden. Wij verbinden er ons toe om voor onder meer tak21-spaarverzekeringen en tak23-beleggingen te werken tegen wellicht de laagste kosten in België. Bij sommige andere makelaars lopen die kosten voor bepaalde producten op tot 6,5%. Dit is geen promotie, maar een permanente aanbieding. U betaalt dus ook op de toekomstige stortingen de verlaagde instapkosten.

Contacteer ons voor meer informatie op het nummer 09/233 13 63 of stuur een e-mail naar ellen@futuria.be.