NN betaalt 2% premietaks tijdelijk zelf

Van 27 januari tot 27 maart 2020 neemt NN de 2% taksen die particulieren moeten betalen als ze geld storten op een nieuwe spaar- of beleggingsverzekering bij de maatschappij voor eigen rekening. Dit betekent dat de spaarders die 2% extra kunnen investeren.

Voorwaarde is wel dat het gaat om een inleg van minstens 10.000 euro in een nieuw contract dat onder de naam NN Strategy wordt gecommercialiseerd en waaraan geen belastingvermindering is gekoppeld. Het voordeel van de actie voor de klant bedraagt daardoor minimaal 200 euro.

Bij een tak23- beleggingsverzekering wordt het geld van de spaarder dan weer geïnvesteerd in een beleggingsfonds. De verzekeraar garandeert hem de opbrengst daarvan uit te keren bij opvraging of op het moment van overlijden. Die opbrengst kan – afhankelijk van de prestatie van de gekozen fondsen – zowel positief als negatief zijn.

Voor beide vormen heft de overheid bij de instap een premietaks van 2%. Tijdens de actieperiode van 27 januari tot 27 maart 2020 neemt NN die voor eigen rekening. Voor de actie komt alleen de eerste storting in aanmerking, bijstortingen niet.

Wenst u meer informatie betreffende deze actie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 09/233 13 63 of mail ons op info@futuria.be!