NN betaalt 2% premietaks tijdelijk zelf

Nog tot 29 maart 2019 neemt NN de 2% taksen die particulieren moeten betalen als ze geld storten op een spaar- of beleggingsverzekering bij de maatschappij voor eigen rekening. Dit betekent dat de spaarder die 2% extra kan investeren.

Voorwaarde is wel dat het gaat om een inleg van minstens 10.000 euro in een nieuw contract dat onder de naam NN Strategy wordt gecommercialiseerd en waaraan geen belastingvermindering is gekoppeld. Het voordeel van de actie voor de klant bedraagt daardoor minimaal 200 euro.

Bij een tak21-spaarverzekering krijgt de klant op zijn tegoed een vergoeding die uit twee delen bestaat. Het eerste is een gewaarborgde rente. Het tweede een winstdeelneming die bovenop de basisrente kan worden gegeven als de financiële markten en de resultaten van de verzekeraar dat toelaten. Het gespaarde bedrag kan dus niet verloren gaan.

Bij een tak23- beleggingsverzekering wordt het geld van de spaarder dan weer geïnvesteerd in een beleggingsfonds. De verzekeraar garandeert hem de opbrengst daarvan uit te keren op de afgesproken vervaldag of op het moment van overlijden. Die opbrengst kan – afhankelijk van de prestatie van de gekozen fondsen – zowel positief als negatief zijn.

Voor beide vormen heft de overheid bij de instap een premietaks van 2%. Tijdens de actieperiode tor 29 maart 2019 neemt NN die voor eigen rekening.

Voor de actie komt alleen de eerste storting in aanmerking, bijstortingen niet.

Laagste instapkosten.

De beleggingsverzekeringen van NN kunnen via ons kantoor onderschreven worden. Wij verbinden ons toe om onder meer voor de tak21-spaarverzekeringen en tak23-beleggingen te werken tegen wellicht de laagste kosten in België. Bij sommige andere makelaars lopen die voor bepaalde producten op tot 6,5%. Dit is geen promotie, maar een permanente aanbieding. U betaalt dus ook op de toekomstige stortingen de verlaagde instapkosten.

Spaargids.be, dat zelf geen makelaar is, onderhandelde deze gunstige voorwaarden met Futuria. Dankzij Spaargids.be kunt u dus genieten van de beste voorwaarden op de markt.

NN Strategy eternal Tak21

NN Strategy eternal Alpha Tak21

NN Strategy Tak 23