Ontvang tot 50 euro cashback voor fiscaal sparen !

Wie inschrijft voor 31 december voor een contract pensioensparen, langetermijnsparen en/of Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) van ten minste 600 euro per jaar, ontvangt reeds een cashback van 10 euro. Wie voor minstens 1.500 euro per jaar intekent, strijkt 20 euro op. Het maximum voor de drie formules samen bedraagt 50 euro.

 

De cashback wordt toegekend voor spaarformules waarvan de stortingen recht geven op een belastingvermindering. Overeenkomsten met een looptijd van minder dan 10 jaar of met een eenmalige storting, vallen hier niet onder.

Er is geen verplichting om ieder jaar een premie te betalen, al is dat wel aan te raden om te kunnen genieten van het fiscale voordeel. Contracten kunnen ook jaarlijks herzien worden in functie van uw situatie.

De cashback-actie geldt enkel voor intekeningen van 10 september tot 31 december 2021 op nieuwe contracten die via ons, Futuria, bij AXA, Allianz of Bâloise worden geplaatst. De getekende inschrijvingsdocumenten, met name het verzekeringsvoorstel en de wettelijke documenten die u ontvangt na akkoord tot inschrijving, dienen ons,Futuria, uiterlijk op 31 december 2021 te bereiken. De eerste premie dient uiterlijk op 10 januari 2021 op de rekening van de verzekeraar te staan.

De promotie komt bovenop de permanent lage instapkosten. Wij verbinden er ons steeds toe om te werken tegen wellicht de laagste instapkosten in België, vaak zelfs 0%, waar andere makelaars voor bepaalde producten tot 6,5% aanrekenen.

 

Wil u profiteren van deze promotie, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@futuria.be of op het telefoonnummer: 09/ 233 13 63.
Wij helpen u graag verder.