Brand

Uw privé – woning mag dan al van belang zijn, dan geldt minstens zoveel voor uw bedrijfsgebouwen. Ze vormt immers de basis van uw inkomen. Een brandverzekering is dan ook een must voor uw bedrijfspand.

Of het nu een kledingzaak betreft, of een kantoorgebouw of industriële vestiging; uw bedrijfspand blijft onontbeerlijk voor uw bedrijf. En niet alleen brand maar ook natuurrampen (storm, overstromingen), waterschade of diefstal kunnen een serieuze bedreiging vormen.

Maar vaak stopt het niet bij de bedrijfsgebouwen, want blijft ook de inhoud (uw goederen, materiaal, koopwaar, meubilair, …) niet gespaard. Ook daarvoor bestaat er een verzekerbare oplossing.

Naast de basisdekking voor brand is het ook mogelijk om u te beschermen tegen het omzetverlies dat voortvloeit uit een schadegeval. Onder meer dankzij een waarborg “commerciële werkloosheid” kunt u omzetverlies als gevolg van brandschade compenseren zodat de inkomsten van uw bedrijf op peil blijven. Want uw kosten blijven dat ook…

Voor een optimale dienstverlening komen onze medewerkers ter plaatse om het risico in te schatten, deskundig advies te verstrekken en u een voorstel op maat voor te stellen.